TIP TAUPE

TIP TAUPE

 

Deze taupe items, zoals de top en vest van Rabe en de faux suède broek van Toni, zijn perfect voor uw basisgardarobe, omdat ze met uiteenlopende stijlen en kleuren te combineren zijn. Zoals bijvoorbeeld met deze roze tops van Rabe, om het geheel een op te fleuren. Met de bril van Frank and Lucie en de ketting met roze accenten ziet u er helemaal tip top uit!

Bekijk de items:

Rabe taupe vest met ronde hals Dessin pink met grijs polo van Rabe Halflange ketting - Rose goudkleurig met rood
1. Taupe vest - Rabe 2. Polo dessin roze en grijs - Rabe 3. Halflange ketting goudkleurig roze
Frank and Lucie - Leesbril EYEBALL - Mist Cognac Toni Alice zip faux suède damesbroek in taupe Rabe Top met ronde hals in bloemetjesdessin pink, grijs, taupe en bruin
4. Leesbril Eyeball - Frank and Lucie 5. Faux suède taupe broek - Toni 6. Top bloemetjesdessin - Rabe
Rabe taupe top met reliëf en ronde hals Rabe blousontop met ronde hals in pink, donker taupe en wit dessin Erfo jersey blouse in roze, wit, grijs en taupe dessin
7. Taupe top met reliëf - Rabe 8. Blousontop in dessin - Rabe 9. Blouse in dessin - Erfo

 

 

Tops, blousons en polo's

De uitgebreide collectie tops, blousons en polo's van onder andere Rabe en Erfo zijn uitgezocht om goed met elkaar te kunnen combineren. Zowel qua stijl, kleur en pasvorm. Daarover vesten en vestjasjes van LeComte, Gollé Haug, Frank Walder en Rabe, die mooi op de broeken met elastiek rondom te dragen zijn. 
De bovenstaande combinaties zijn gemaakt met de klassieke kleuren taupe en roze. Met in het achterhoofd een nette, casual en ook moderne stijl. 

Moderne damesbroeken voor oudere vrouwen

Bij DRESSYOURPARENTS vindt u vooral damesbroeken met elastiek in de taille, zodat deze comfortabel en prettig draagt. Maar ook willen we dat ouderen modern en van deze tijd gekleed blijven gaan, en daar vonden we deze faux suède broek perfect voor! Super te combineren voor elke gelegenheid. 
In onze damesbroeken collectie vindt u meer dan 400 broeken van Toni, Brax Raphaela, Zerres, Frank Walder en Gardeur. Allemaal met een geweldige pasvorm. Bekijk ze allemaal hier.

Accessoires

Wij worden zelf steeds enthousiaster met het maken van combinaties en breiden daarmee onze collectie accessoires meer en meer uit. Neem een kijkje in onze groeiende collectie shawls, tasjes, shoppers, kettingen en nu ook portemonnees en telefoonpockets! 

Meer posts