PURPLE RAIN

Shop the look PURPLE RAIN met de Gardeur broek en Frank walder tops, vesten, blousons en vestjasjes in paars en zwart dessins.

 

Ook deze look is super voor herfstige tijden, omdat de paarse colorblocking items van Frank Walder u direct laten stralen. De kleur is helemaal van nu en combineert mooi met de dessins van de tops. Om de look helemaal eigentijds te maken kunt u kiezen voor de flare broek van Gardeur. Die zit heerlijk met elastiek rondom en kleed mooi af. Nieuw in ons accessoire assortiment is het heuptasje. Niet alleen heel hip, maar ook erg handig!

 

Shop deze items:

Paars leren heuptasje met lang hengsel Paarse pullover met kleine coll van Frank Walder Frank Walder top met ronde hals in dessin beiges met zwart en paars
1. Paars leren heuptasje 2. Paarse pullover - Frank Walder 3. Top met dessin - Frank Walder
Paars halflang vest met zakjes voorop van Frank Walder Halflange goudkleurige ketting met lila, paars en lavendel Gardeur zwart jersey flare jersey damespantalon met elastiek rondom Zilla
4. Paars vest - Frank Walder 5. Halflange goudkleurige ketting 6. Zwarte pantalon - Gardeur
Frank Walder blousontop met ronde hals in dessin van zwart en paars Paarse top met ronde hals en lange mouw van Frank Walder Frank Walder top/tuniek met ronde v-hals in dessin zwart, off-white en paars
7. Blousontop - Frank Walder 8. Top ronde hals - Frank Walder 9. Top/Tuniek v-hals - Frank Walder

 


Het geweldige merk Frank Walder

Frank Walder is niet voor niets een groot merk in onze collectie. Wij krijgen ook zeer regelmatig goede reacties van onze klanten.  

De items van Frank Walder zijn altijd geweldig te combineren. Binnen hun eigen collectie, maar ook heel goed met andere merken die wij voeren, zoals Gollé Haug, LeComte, Rabe en Erfo. Binnen de collectie voeren zij tops, blousons en blouses, truien, vesten en vestjasjes in vele dessins pastelkleuren en sprekende kleuren, en ook veel uni kleuren. Daarnaast de heerlijke broeken die ook in de kleurcombinaties passen, vaak met elastiek rondom en een koordje. Het zijn echte pasvormwonders en altijd helemaal van deze tijd!

Elk seizoen weer prima te combineren, ook met eerdere collecties. Zo kunt u er in één kleurthema zowel sportief als gekleed uitzien, zonder dat u er heel veel verschillende items voor hoeft te hebben. Lees meer over één van onze favoriete merken in dit artikel
 

Broeken en rokken met elastiek

Naast de items van Frank Walder is al onze bovenkleding geweldig te combineren met de broeken met elastiek in de taille van bijvoorbeeld Toni, Brax Raphaela, Zerres en Gardeur en op de rokken van Erfo en Rabe.

DRESSYOURPARENTS is specialist op het gebied van damesbroeken met elastische band. Met ongeveer 400 broeken van veel bekende en goede kwaliteit merken, is er voor elk figuur een passende pantalon. Voor elke stijl en voor elke gelegenheid. Wilt u bekijken welk model er voor u tussen zit? Kijk dan naar ons modellenoverzicht, waar wij alle specificaties van al onze broeken op een rijtje hebben gezet. 

 

 

 

Meer posts