Uw broek met de goede pasvorm

De juiste pasvorm van de damesbroeken met elastiek rondom bij DRESSYOURPARENTS for stylish seniors

Dè basis van elke garderobe is een broek met een goede pasvorm. Een broek moet comfortabel zitten, zodat u zich er goed in voelt. En de goede pasvorm moet behouden blijven.

 

Veranderend figuur

Omdat ons figuur verandert naarmate we ouder worden, is het fijn dat er voor ouder wordende dames een grote keus is aan pasvormen. In algemene zin wordt de taille wat breder en neemt het spierweefsel bij de benen af waardoor die juist wat dunner worden.

Dan is het belangrijk een andere model broek te kiezen dan voorheen. Een elastieken band helpt om het accent niet meer op de taille te leggen; er hoeft geen riem in gedragen te worden (kan wel) en het scheelt in elk geval de dikte van de knoop met het knoopsgat. Qua uiterlijk zijn deze broeken niet te onderscheiden van broeken met een rits. Dat is er nu juist zo fijn aan!

Fijn is ook dat het aan- en uit doen een stuk gemakkelijker is. Zeker handig als het wat ouder worden gepaard gaat met minder souplesse. En, misschien herkent u het wel, het lijkt wel alsof u wat ‘krimpt’. Dus hebben we bijna alle broeken in twee lengtes; een normale lengte en een korte lengte.

 

Kenmerken van broeken

De broeken bij DRESSYOURPARENTS hebben wij speciaal uitgekozen op een aantal facetten. Allereerst de pasvorm, die is de belangrijkst. Omdat niet iedereen hetzelfde is, hebben we veel verschillende modellen van verschillende merken. We durven gerust te zeggen dat we met 200 verschillende broeken de grootste online collectie damesbroeken met elastiek rondom hebben. Niet minder belangrijk zijn de materialen. Alle kwaliteiten voelen zacht aan en zitten soepel. Als laatste is de wasbaarheid natuurlijk ook heel belangrijk, de broeken blijven goed na het wassen.

 

Welke stijl zoekt u?

Elk merk heeft verschillende stijlen met verschillende kenmerken. De één wil een broek die wat wijdere pijpen heeft en een klassieke fit. Dan is de Jade van Toni Dress een goed keuze. Van de ander mag het wat moderner zijn, maar nog steeds met een wat wijdere voetwijdte, dan is de Alice van Toni Dress een goede keuze.

Voor wie wat modernere een meer aansluitend model wil is de Leggy van Zerres een goede keuze. Wilt u modern en met zakken? Kies dan voor een van de Zene modellen van Gardeur.

Klassiek sportief is de Brax Raphaela Pamina met een aangezette gebreide boord en een iets grotere voetwijdte dan de Brax Raphaela Lavina. Die laatste heeft riemlussen en een boord van elastiek in dezelfde stof als de rest van de broek, de Pamina niet. Allebei verkrijgbaar in luxe katoenen stoffen. De Lillyth is charmant modern, in zachte jersey kwaliteiten en dessins en heeft ook een opgezette boord van een hele zachte elastiek. De broeken van Brax Raphaela staan al jaren bekend om hun goede pasvorm.

Frank Walder heeft model Brenda in veel variëteiten. Met name als u een broek zoekt in een travelkwaliteit die iets wijder valt, bent u hier aan het goede adres. Sommige zijn verstelbaar met een koordje.

 

Jeans met elastiek in de taille

Alle voorgaande merken hebben jeans voor oudere dames in de collectie. U kunt dus gewoon een mooie spijkerbroek blijven dragen, maar dan eentje die past bij uw figuur. Er is er zeker één of meerdere geschikt voor u, wij hebben keus uit meer dan 50 modellen!

 

Capribroeken, 3/4 en 7/8 broeken

In de zomer zijn soms 6/8 of capri broeken fijn. Ook daar hebben we dan een hele grote selectie in. Vaak in het model dat u het lekkerst vindt zitten, maar dan een stukje korter, in leuke dessins, katoen en jeans natuurlijk.

Met deze link komt u rechtstreeks bij ons broekenoverzicht uit. We hebben de verschillen in modellen, zoals wel of geen zakken, enkelwijdte, aangezette band of band in de stof meeverwerkt en nog veel meer, voor u op een rijtje gezet.

 

Tops, vestjasjes, tunieken, blouses en meer

Bij uw favoriete broek hebben we veel mogelijkheden om er een mooie outfit van te maken. Mooie zachte katoenen blouses van Eterna voor een classy moderne look, samen met vesten van Le Comte of Frank Walder bijvoorbeeld. Klassiekere combinaties maakt u met de polo’s en tops van Rabe en de blouses met Erfo. En kent u Gollé Haug? Die maakt de allerzachtste kwaliteiten die er uit zien als wol maar dat niet zijn. Heel comfortabel om te dragen.

 

Herenbroeken zonder knoop en rits

DRESSYOURPARENTS heeft de grootste collectie herenbroeken met elastiek rondom. In ons assortiment seniorenmode hebben we nette en casual broeken, maar ook jeans. 

Ook nette herenbroeken die comfortabel zitten als je geen ritssluiting meer gebruikt. Een klassiek model dat altijd in de mode blijft. Natuurlijk is het belangrijk dat de kwaliteit mooi is en blijft.

We onze eigen populaire merk D.Y.P. verder ontwikkeld. De pasvorm is uitstekend en is in vele maten verkrijgbaar. In vijf modellen jeans, katoen en ribcorduroy. Net wat luxer uitgevoerd en de stof is luxer, veel soepeler en zachter en extra rekbaar door de manier van weven en het elastan. Kijk naar deze gehele collectie hier.

 

Contact met DRESSYOURPARENTS

Mocht u persoonlijk advies willen krijgen over onze artikelen, dan kunt u ons altijd bereiken via de klantenservice info@dressyourparents.com of 035-2400233. Wij staan u telefonisch direct te woord tussen 8.30 en 15.00 uur, per mail krijgt u altijd heel snel reactie.

Meer posts